Over Sars

  

Herman_Sars
Goed gestroomlijnde personeelsaangelegenheden zijn een must voor een prettige en energieke sfeer in ieder bedrijf. Als personeelsadviseur ‘op afstand’ vervul ik graag een belangrijke rol bij het geven van de juiste aandacht aan het personeel. Die professionele aandacht betaalt zich bij werkgevers uit in lagere personeelskosten, bij werknemers neemt de werktevredenheid duidelijk merkbaar toe.

Ik zit al ruim dertig jaar in het HR-vak en mijn drive is altijd om in elke situatie tot een win-winsituatie te komen voor werkgever én werknemer. De ervaring heeft me geleerd dat het resultaat van mijn inspanningen dan beter en duurzamer is.

Mijn kracht? Ik ben goed in het verbinden van arbeidsrechtelijke kennis met intermenselijke relaties. Vanuit Sars Personeelsadvies adviseer ik al ruim 10 jaar werkgevers en sinds jaren sta ik als Raadsman medewerkers bij die problemen hebben met hun werkgever.
Lastige arbeidsrelaties die onder druk staan, doorgrond en analyseer ik snel. En ik weet vervolgens altijd een goede manier te vinden om degene die mijn hulp inroept op passende wijze bij te staan. Of dat nu een werkgever of een werknemer is.

 

 

Vaak verrassend hoe een win-win oplossing gevonden kan worden.